5/5 - (1 امتیاز)

امروزه تقریبا تمامی شغل ها و افراد دیگر به وب سایت نیازمند شده اند، در همین راستا علاقه مندان به طراحی سایت، سئو کار، برنامه نویسی، بازاریابی، … پیش از قبل بیشتر شده است. که اشخاص برای شروع یادگیری زمینه های مختلف با چلنج های روبه رو می شوند که یکی از این موارد یادگیری با کدام cms برای طراحی وب سایت می باشد، واقعا مسئله بسیار مهمی می باشد. ایران قالب چند تا از مهمترین cms هایی که در محیط وب داره استفاده میشه را به شما معرفی میکنه که بتونید بهترین انتخاب را داشته باشد. البته ایران قالب cms هایی را به شما معرفی میکند که با زبان برنامه نویسی php در ارتباط بوده است. و cms بسیار بیشتری در محیط وب در حال استفاده می باشد که شما هم میتونین cms هایی که آشنا هستید را در قسمت نظرات اضافه کنید.

1- وردپرس (WordPress)

سیستم مدیریت محتوای وردپرس را می توان بهترین و یا یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا در محیط وب نام برد، یکی از دلایل محبوبیت این cms کارکرد ساده برای کاربران عادی می باشد. در توضیحات بعدی به شکل دقیق تر مزایا و معایب وردپرس را برای شما تشریح خواهیم کرد.

مزایای وردپرس:

1- cms وردپرس تقریبا در 35% از وب سایتهای جهان مورد استفاده قرار گرفته است و این مسئله باعث شده افراد زیادی برای ارتقاء بیشتر آن فعالیت کنند، بر همین اساس قالب های تولید شده بسیار زیاد، افزونه های مختلف در هر زمینه که چند نوع مختلف ساخته شده اند باعث شده کارکرد با این سیستم را برای طراحان وب سایت بسیار راحت کند. ایران قالب هم جزئی از شرکت هایی هست که با برای ارتقاء وب سایتهای خود از cms وردپرس در پروژه ها استفاده میکنه.
2- این سیستم طوری طراحی شده است که طراحان و برنامه نویسان به راحتی با آموزشهای که در محیط وب موجود هست بتوانند آن را ارتقاء دهند و نسبت به CMS های دیگر این برتریت را دارد.
3- امنیت وردپرس بسیار بالا می باشد به این علت که طی مدت کوتاهی بروزرسانی های جدید برای آن میاد که مشکلات آن در هر بروزرسانی در حال اصلاح می باشد.
4- سایتهای بسیار موفق با رتبه بسیار خوب چه در ایران و خارج از کشور با وردپرس ساخته شده اند که این نشان از قدرت بالای این CMS را می دهد.
5- پنل مدیریتی وردپرس بسیار خوانا و کارکرد آن برای کارفرمایان راحت می باشد که همین امر باعث شده مدیران سایت بتوانند به راحتی وب سایت خود را مدیریت کنند.
6- آموزشها و منابع بسیار زیاد برای یادگیری وردپرس در محیط وب موجود هست که این نشان از این هست تعداد زیادی افراد در این زمینه فعالیت دارند.

معایب وردپرس:

1- cms وردپرس به این علت که نیازهای متفاوت کاربران را رفع کند، امکانات زیادی را در این سیستم به صورت پایه قرار داده است. که یک مقدار نسبت به وب سایتهایی که از بیس نوشته می شوند سنگین تر می باشند البته راه کارهای خودش را هم دارد که سرعت آن بالاتر بره که ایران قالب بر اساس تجربه بالای خود در پیاده سازی وب سایت میتونه به مشتریهای خود کمک کنه.
2- وقتی بازدید سایتهای وردپرسی بالا می رود یک مقدار بالا آمدن سایت کند می شود البته این موضوع هم راه حل خود را دارد که وقتی بازدید سایت خیلی بالا رفت می توان از دیتابیس این cms استفاده کرد و آن را مثلا php pure از صفر نوشت که ایران قالب در چند پروژه این کار را انجام دهده است.
3- بروزرسانی بیش از حد که اگر در زمان مناسب این کار انجام نگیرد شاید باعث بشه بخشی از سایت فعالیت خود را از دست بده پس بروزرسانیهای پلاگین ها و وردپرس امری بسیار مهم می باشد که هر چند وقت باید چک شود. ایران قالب معمولا در حین پشتیبانی با چنین مسائلی روبرور شود این عملیات را چک و رفع می کند.
4- امنیت آن بسیار مهم است که اگر با موارد بسیار تجربه کسب نکرده باشید حتما به مشکل خواهید خورد به این علت که افرادی زیادی با وردپرس سر و کار دارند و از باگ ها و آسیب های آن متلع هستند و این میتونه برای وب سایتهای که این شرایط را رعایت نکرده باشند خطرناک باشد.
5- پلاگین های که نیاز کارفرمایان را رفع میکنه به این علت که توسط اشخاصی در دنیا ساخته شده اند و این امر میتونه یک مقدار نگران کننده باشه که در حین کار با افزونه ها گاهی اوقات نیاز به بروزرسانی و آپدیت دارند و این اشخاص و شرکتها این کار رانجام نداده باشند پروژه شما میتونه ضرر کند. پس بهتره با شرکتهایی در ارتباط باشید از لحاظ پشتیبانی بتوانند به شما در این راستا کمک کنند.

2- جوملا (Joomla)

سیستم مدیریت محتوای جوملا یکی از قدیمی ترین cms های محیط وب می باشد این سیستم هم در گذشته بسیار محبوب و پر کاربرد بوده است یک مقدار اخیرا استفاده و محبوبیت خود را از دست داده است، ایران قالب به چند تا از مزایا و معایب جوملا می پردازد.

مزایای جوملا:

1- سئوی جوملا خوب کار شده است که چند تا دلیل داره یکی سرعت بالای لود آن و آدرس دهی آن سف است با انجام تنظیمات میتوان سایت را مناسب برای روند سئو کرد.
2- پلاگین، ماژول و کامپوننت های فراوان برای این سیستم طراحی شده است که بسیار قابل دسترس می باشد.
3- جوملا در ایران از گذشته بسیار محبوبیت داشته است افراد زیادی تو این زمینه آشناییت داشته و برای گرفتن خدمات به راحتی میتوانید با شرکتهای مختلفی در ارتباط باشید.

معایب جوملا:

1- کارکد با پنل جوملا یک مقدار نسبت به وردپرس برای کاربران مشکل است و حتما نیاز به آشنایی قبلی دارد البته برای تمامی cmsها ابتدا باید آموزش برای کارفرمایان در نظر گرفت.
2- جوملا در سالهای اخیر یک مقدار از cms وردپرس عقب مانده است که افرادی که تو این زمینه کار میکنند بسیار کمتر شده اند. البته برنامه نویسان به راحتی میتوانند برای تمامی cms ها آن را ارتقاء دهند.

3- دروپال (Drupal)

سیستم مدیریتی محتوای دروپال با هسته بسیار قوی نسبت به جوملا و وردپرس در محیط وب فعالیت داره که بعد از cms وردپرس میتوان آن را با جوملا جزء محبوبترینها قرار داد.

مزایای دروپال:

1- دروپال از هسته بسیار قوی برخوردار است یعنی اینکه از کد نویسی بسیار تمیز در این ms استفاده شده است.
2- آموزشهای زیادی در محیط وب به زبان انگلیسی برای دروپال وجود دارد که می توان این را یک نکته مثبت دانست.
3- دروپال هم مانند جوملا و وردپرس از مزیت اپن سورس بودن بهره می برد که این رویه بسیار عالی می باشد.

معایب دروپال:

1- کارکرد با دروپال یک مقدار سخت می باشد، که نیاز هست با آموزش از قبل روند پروژه را پیش برد.
2- مشکلات ماژول ها با ورژن های مختلف دروپال که با آمدن ورژن جدید شاید پلاگین ها قبلی با مشکل روبرو شوند.

4- مجنتو (Magento)

مجنتو یک سیستم مدیریت محتوای مختص فروشگاه های اینترنتی می باشد که سیستم آن مناسب برای سایتهای شخصی سازی و برنامه نویسی سنگین می باشد.

مزایای مجنتو:

1- این سیستم مختص سایت های فروشگاه اینترنتی ساده و پیشرفته می باشد که معمولا سایت از بیس بسیار بهینه و قوی کار شده است.
2- با اینکه این پلتفرم سورس باز هست ولی برای شخصی سازی آن نیاز به دانش بالایی دارد الیته این یک مزیت میتونه برای امنیت آن باشد.

معایب مجنتو:

1- نسبت به سیستم های مدیریت محتوای دیگر برای شخصی سازی آن نیاز به دانش بالاتری هست که این یک مقدار کار کرد را با آن مشکل می کند.
2- منابع و مطالب آموزشی کمی در ایران هست و افرادی کمتری نسبت به cmsهای دیگر میتوانند به شما خدمات را ارئه دهند.

5- اپن کارت (Opencart)

اپن کارت هم مانند مجنتو یک سیستم مدیریت محتوای فروشگاه اینترنتی می باشد که صورت متن باز و رایگان هست.

مزایای اپن کارت:

1- اپن کارت به این علت که تخصصی روی سایت های فروشگاه اینترنتی ساخته شده است میتوان آن را به راحتی شخصی سازی کرد.
2- کاربا پنل مدیریتی آن بسیار آسان و ساده می باشد.

معایب اپن کارت:

1- قالب ها آن بسیار سنگین هستند و این در روند سایتهای پر بازدید حتما مشکل ایجاد میکند.
2- گاهی اوقات در افزونه های آن مشکلاتی پدیدار می شود که سایت را مختل میکند.

6- پرستاشاپ (Prestashop)

پرستا شاگ هم یک سیستم مدیریت محتوا برای ساخت سایتهای فروشگاهی می باشد که متن باز و رایگان می باشد.

مزایای پرستاشاپ:

1- سئوی این سیستم خوب کار شده است که با انجام تنظیات می توان نتایج مطلوب را کسب کرد.
2- آمارگیر خوب که در جهت بهبود سایت و محصولات کمک میکنند.

معایب پرستاشاپ:

1- قالب های بسیار کمتری نسبت به سیستم های مدیریتی محتوای دیگر در محیط وب میتوان پیدا کرد.
2- تعداد پایین پلاگین ها و مشکلات پیش آمده برای پلاگین ها که روند سایت را مختل می کند.

 

چند نمونه از cms هایی که با زبان برنامه نویسی asp.net ایجاد شده اند هم به صورت تایتل وار اشاره میشود چون ایران قالب با زبان برنامه نویسی php سر و کار دارد.

1- DotNetNute:

بهترین cms برای زبان برنامه نویسی asp.net از بیشتر افزاد آشنا با این زبان سی ام اس DotNetNute می باشد.

2- Orchard

3- SiteFinity

4- Kentico

5- Umbraco

6- MojoPortal

7- Composite

 

ایران قالب از تجربات کار با سیستم های مدیریت مختلف این مقاله را ساخته و تجربیات خود را به شما ارائه می دهد شما هم میتونید نظرات شخصی خود را زیر این مقاله کامنت کنید تا این مقاله را کاملتر کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

برو به بالا