5/5 - (1 امتیاز)

معمولا افراد برای استارت ساخت سایت با یک دو راهی روبرو میشوند که بین آن باید یک راه انتخاب کنند که مسیر این افراد بستگی به انتخاب آنها هم می باشد که مهمترین بخش این قضیه زمان و بعد آن هزینه را از دست ندهند یعنی در مسیر درستی وقف بشه. ایران قالب بر اساس تجربه چندین ساله خود توضیحاتی برای هر دو روش ارائه میده که شاید کمکی به انتخاب کارفرماها در این مسیر باشه.

قالب های تولید شده

در ابتدا انتخاب این نوع قالب ها خیلی مهم می باشد که شاید کارفرما خروجی یک قالب رو میبینه ولی در اصل ابتدا یک سری موارد رو باید حتما در نظر بگیره:

1- این قالب توسط چه شرکت یا شخصی ساخته شده است و در کدام کشور تولید شده دلیل این مورد این هست که اگر شما یک قالب آماده خارجی که فقط فارسی سازی شده و به صورت نال شده استفاده کنید حتی با هزینه های بسیار پایین شما در آینده با مشکلاتی مثل بروزرسانی و ارتقاء و سرعت و امنیت مواجه میشین که معمولا پشتیبانی به آنها غیر ممکن می شود به این دلیل که این قالب ها توسط افراد یا شرکت خارجی تولید شده و سورس آن قابل ویرایش نمی باشد، یعنی برای مثال شما یکسال روی یک قالب کار میکنید و بعد باید دوباره آن را تغییر دهید. که این مسیر کاملا اشتباه می باشد.

2- پشتیبانی در روند یک پروژه بسیار مهم می باشد که شما اگر روش قالب تولید شده رو میخواید انجام دهید باید با شخص یا شرکتی در ارتباط باشید که بتونید طی مدت ها پشتیبانی های دلبخواه خود را بگیرید مثلا شما یک روز امکانی میخواید به سایت اضافه کنید که نیاز به برنامه نویسی دارد یا بخواید کار سئو روی سایتتون انجام دهید یعنی طوری نباشه وسط روند شما تازه دنبال شخص و شرکت دیگری باشید که بتونید پشتیبانی بگیرید، این پشتیبانی باعث میشه شما وقت و هزینه رو از دست ندهید.

3- قالب های تولید شده معمولا با هزینه مقرون به صرفه می باشد و زمان اجرای آن بسیار کوتاه می باشد که مثلا شما طی 1 روز میتونید یک وب سایت رو داشته باشید و شروع به درج اطلاعات کنید، خروجی سایتها با حالت اختصاصی تقریبا یکی می باشد تنها مورد آن این هست که از این قالب تعدادی فروش رفته و مشابه به این قالب در محیط وب موجود می باشد.

4- معمولا این روش برای کارفرماهایی پیشنهاد میشه ابتدا زمان اجرای کوتاه رو میخواهند و اینکه برای شروع هزینه بالایی نمی خواهند انجام دهند و یک قالب رو از لحاظ ظاهر و امکانات پسند کرده اند و تغییرات عمده ای روی اون قالب نمی خواهند انجام دهند و بیشتر می خواهند محتوا گذاری کنند در این حالت پیشنهاد میشه کارفرما این رویه رو حتما انجام دهد.

 

قالب ها اختصاصی

طراحی اختصاصی معمولا بر اساس چند نوع خواسته اجرا میشه چند تا از موارد که باعث میشه کارفرمایان به صورت اختصاصی بخوان سایت خود را ایجاد کنند، در این نوع طراحی بر اساس خواسته کارفرما میتونه با استفاده از CMS یا از پایه سایت به صورت کد نویسی ایجاد بشه. چند مورد که باعث میشه به سمت روش اختصاصی بربم را باهم اشاره کنیم:

1- یکی که طراحی گرافیکی سایت بخواد اختصاصی و بر اساس خواسته های کارفرما ساخته بشه از این رو کارفرما میتونه در اجرای طرح خود و خروجی وب سایت نظرات خود را دخیل کنه.

2- معمولا سازمان ها و مراکز دولتی و شرکتهای بزرگ برای اینکه چارچوب خاص خود را دارند طراحی سایتهای خود را به صورت اختصاصی انجام میدهند.

3- استارت آپ ها یکی از روشهایی هست که باعث میشه کارفرما وب سایت را حتما به صورت اختصاصی طراحی کند. در این روش به غیر از ظاهر کارفرما در روند کارکرد سایت هم مشارکت داره و با خواسته کارفرما ایجاد می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

برو به بالا